Hodnoceni receptu: 2.71

Perník z perníků – nepečený

Hodnoceni receptu: 2.71

*Množství surovin je na formu 20cm širokou. Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do… více o Perník z perníků – nepečený

Hodnoceni receptu: 3.25

Skořicové hrudky z křížal

Hodnoceni receptu: 3.25

Ze všech ingrediencí (mimo těch na polevu) vypracujeme těsto.Troubu rozehřejeme na 150°C. Na plech s pečícím papírem… více o Skořicové hrudky z křížal

Hodnoceni receptu: 3

Škvarkové placky pečené v kuse

Hodnoceni receptu: 3

Rozšťouchané brambory (nahrubo) a škvarky přidáme do mísy s moukou, ve které jsme udělali důlek, nadrobili do něj… více o Škvarkové placky pečené v kuse

Hodnoceni receptu: 3.12

Švejžužu

Hodnoceni receptu: 3.12

vše smícháme v misce a necháme aspon přes noc uležet(čím dýl tím líp)já přidávám víc ostré papriky a kari. Po odležení… více o Švejžužu

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Hodnoceni receptu: 3.2

Z mléka, vejce, mouky, soli a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova. Tvaroh, citronovou… více o Palačinky s tvarohem a čokoládou

Kuřecí kousky "mé oči"

Hodnoceni receptu: 2.6

V misce smícháme kuřecí prsa nakrájená na kostičky, cibuli nakrájenou na větší kousky, worchesterskou omáčku, pepř,… více o Kuřecí kousky "mé oči"

Flank steak s omáčkou Béarnaise

Hodnoceni receptu: 2.33

1. Maso okořeněné solí a pepřem ze všech stran zprudka opečeme na pánvi. Opékáme pouze krátce, asi 5 až 7 minut -… více o Flank steak s omáčkou Béarnaise

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: