Hodnoceni receptu: 2.67

Toskánská polévka z bílých fazolí

Hodnoceni receptu: 2.67

1. Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte vývarem a bílým vínem. 3. Přidejte… více o Toskánská polévka z bílých fazolí

Hodnoceni receptu: 2.57

Baileys

Hodnoceni receptu: 2.57

Převaříme mléko a necháme vychladnout. 1 šlehačku / smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do… více o Baileys

Hodnoceni receptu: 3.7

Jablková pomazánka s hermelínem

Hodnoceni receptu: 3.7

Žervé našleháme s rozmačkaným nebo umletým hermelínem, osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaná jablka a dobře promícháme… více o Jablková pomazánka s hermelínem

Hodnoceni receptu: 3.5

Bramborová příloha s překvapením

Hodnoceni receptu: 3.5

Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením

Pikantní rybí filé se sýrem

Hodnoceni receptu: 2

Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solit… více o Pikantní rybí filé se sýrem

Krkonošské kyselo

Hodnoceni receptu: 2.2

Kvasek namocime do vlažné vody alespon na 2 hodiny. Do cca 4,5 litru vody dame varit suene houby a kmin. Asi 5… více o Krkonošské kyselo

Ovíněné zelí

Hodnoceni receptu: 3.22

Krkovici opláchneme, necháme okapat, nakrájíme na plátky, po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané… více o Ovíněné zelí

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: