Brambory plněné ementálem a uzeným…

Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme… více o Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou chilli papričku (pokud chcete pálivější jídlo, necháte jadérka), přidáme… více o Ďábelské menu
Vejce, kari a pažitku smícháme, přidáme trochu sýru a smažíme, dokud nebude omeleta mít správnou barvu. Můžeme… více o Omeleta
V misce rozmícháme horkou vodu, Heru, cukr a kakao. 1 sklenici této hmoty dáme stranou a použijeme jako polevu. Do… více o Hop do trouby
Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička
V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a… více o Hovězí guláš v tlakáči
Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném… více o Hovězí guláš se zeleninou
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené… více o Gulášová polévka