Hodnoceni receptu: 2.82

Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.82

Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.67

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Hodnoceni receptu: 2.67

Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš… více o Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Hodnoceni receptu: 2.5

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.46

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Hodnoceni receptu: 2.46

Chřest slijeme a (bez nálevu) dáme vařit. Jakmile voda začne vřít, vaříme asi 5 minut na mírném ohni. Na pánvi na plném… více o Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Nepečený dort s jahodami a pudinkovou polevou

Hodnoceni receptu: 2.67

Smícháme jogurt a smetanu, osladíme vanilkovým cukrem, můžeme přidat i obyčejný cukr podle chuti. Do nádoby … více o Nepečený dort s jahodami a pudinkovou polevou

Červená omáčka na špagety z českých surovin

Hodnoceni receptu: 4.4

Na oleji, nejlépe olivovém, zesklovatíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na… více o Červená omáčka na špagety z českých surovin

Želva

Hodnoceni receptu: 2.71

Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: