Ledové čokoládové řezy

Kulatou formu o průměru 20 cm vymažeme a dno vyložíme kruhem pečícího papíru, který také pomastíme. Sušenky rozdrtíme,… více o Ledové čokoládové řezy
Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou.… více o Vepřové maso na pivu
-porce kapra osolit a poprášit provensálským kořením -porce citlivě opéct v olivovém oleji s máslem a pak odložit mimo… více o Kapr v zelenině
Steaky po obou stranách naklepeme, okraje nařízneme a posypeme nahrubo umletým pepřem. Takto připravené steaky vložíme… více o Pepřové steaky
Maso omyjeme, očistíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky vhodné k napichování. Posypeme kořením 7 pepřů, přidáme… více o Vepřový špíz s bramborem ve slupce
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Do vařící osolené vody vložíme kostku bujonu a vsypeme soju. Povaříme asi 15 minut, scedíme a vytlačíme přebytečnou… více o Sójový prejt
Veku si pokrájíme našikmo, aby jsme plátky měli delší, než jsme zvyklí. Plátky pomažeme salátem (kupovaným nebo doma… více o Chlebíčky s vejcem