Kuřecí prsíčka s chřestem v…

Chřest slijeme a (bez nálevu) dáme vařit. Jakmile voda začne vřít, vaříme asi 5 minut na mírném ohni. Na pánvi na plném… více o Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a protlačíme lisem na vařené brambory (prodával se v domácích potřebách, ale nevím,… více o Žmolenka z brambor
Na sádle nebo na oleji zpěníme cibulku a orestujeme plátky masa. Přidáme vše ostatní kromě mouky a trochu podlijeme.… více o Vepřové maso v omáčce
Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do… více o Bylinkový chléb v troubě
Romadúr rozmačkáme vidličkou, přidáme máslo a žloutek, utřeme na hladký krém, mícháme najemno nakrájenou cibuli, jogurt… více o Pomazánka z romaduru
1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč
Rozválíme listové těsto, natřeme kečupem, na to dáme nakrájenou anglickou slaninou, plátky eidamu, šunku, žampiony,… více o Pizza závin