Pečení pstruzi

Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme. Mezitím opláchneme a osušíme… více o Pečení pstruzi
ingredience dáme do pekárny v tom pořadí jak jsou napsané, necháme umíchat a vykynout (program těsto), po vykynutí… více o Domácí chléb "Šumava" pečený v troubě nebo domácí pekárně
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140°C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Opepříme, osolíme a přidáme trochu koření na roštěnky. Koření vetřeme to… více o Hovězí plátky na víně s brusinkami a šťouchanými brambory
Smícháme všechny ingredience, které jsou potřebné k přípavě těsta, ušleháme. Dáme péct do trouby na 180° na cca 30… více o Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, mandlemi a džemem
Ledový salát natrháme nebo nařežeme na větší kousky a propláchneme. Rajčata umyjeme, nakrájíme na půlměsíčky a… více o Ledový salát s rajčaty
Máme moc rádi řízečky a ideálně křupavé miniřízečky... Akorát to není moc zdravé, a tak jsme si to tak trochu upravili.… více o "Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem