Ukrajinský boršč

Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč
1. Rybíz propláchneme a necháme okapat. Pak vidličkou strhneme kuličky ze stonků. Lehce je rozmačkáme a posypeme… více o Omáčka Cumberland
Máslo utřeme s cukrem citronovou kůrou a žloutky do pěny. Přidáme nutelu a třeme dál, potom vmícháme mouku s práškem… více o Bábovka Nutelka
Sójove kostky naložíme do zeleninového vývaru a nálevu z okurek. Osolíme, přidáme lžíci hořčice a na lžičku papriky.… více o Znojemská sója
V Papinově hrnci na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a… více o Hovězí "hospodský" guláš
Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi spěníme cibulku na oleji, přídáme houby nakrájené na menší kousky, dále… více o Houbové rizoto z pohanky
vejce ušleháme v míse s cukrem, přidáme olej, vanilkové aroma (vanilkový cukr) a citrónovou šťávu, do této ušlehané… více o Mrkvové muffiny
Maso osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji. Přidáme nakrájený pórek, podlijeme vodou a pivem a 10 minut dusíme.… více o Kuře na Nivě