Rybí filé v pivním těstě

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Do třílitrového hrnce dáme vařit vodu, přidáme nové koření, bobkový list, pepř, špetku soli, bujóny a na kostičky… více o Ájenčina šumavská kulajda
ušlehat máslo s oběma cukry, poté přidat vejce a vanilkový extrakt. v jiné míse smíchat ostatní suché suroviny. … více o Sušenky
Rajčata s mozzarellou nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno do menší misky. Zakápneme… více o Zapečené caprese
* cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme * maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř) * maso zlehka orestujeme… více o Španělské ptáčky po studentsku
Kachnu očistíme, osolíme a vložíme do pekáče. Šalaotky oloupeme a spolu se slaninou, snítkou rozmarýnu a bobkovým… více o Kachna na víně s perníkem
Uvaříme těstoviny. Nakrájíme si cibuli a dáme na rozpálenou pánev s oliv. olejem. Chvilku necháme smažit. Potom… více o À la Carbonara
Brambory umyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme na osminky, vložíme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Smícháme… více o Domácí bramborové hranolky