Bylinkový chléb v troubě

Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do… více o Bylinkový chléb v troubě
Cizrnu vaříme do změknutí, asi 45 minut až hodinu. Na posledních 15 minut přidáme brambory. Na slanině osmažíme… více o Cizrnová polévka
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a orestujeme ji na másle. Poté nakrájíme maso na nudličky a dáme na orestovanou… více o Kočičí výkřiky
Ve velkém hrnci smícháme jablečný i brusinkový juice a postupně přidáme všechny ingredience. Přivedeme k varu a poté… více o Jablíčko v brusince
Nakrájenou cibuli zpěníme na olivouvém oleji, přidáme nakrájenou cuketu a papriky, osolíme,opepříme, přidáme kari… více o Cuketa na orientální způsob
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Nejdříve si uvaříme těstoviny podle obvyklého návodu (vaříme ve vodě, do které přidáme olej a sůl, dokud těstoviny… více o Těstoviny podle Pepka námořníka