Hodnoceni receptu: 2

Kapr v zelenině

Hodnoceni receptu: 2

-porce kapra osolit a poprášit provensálským kořením -porce citlivě opéct v olivovém oleji s máslem a pak odložit mimo… více o Kapr v zelenině

Hodnoceni receptu: 2.33

Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2.33

Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2.96

Kapustnice

Hodnoceni receptu: 2.96

1. Uzené maso dáme vařit do vody, asi po půl hodině přidáme nakrájené kysané zelí, houby, švestky, bobkový list a pepř.… více o Kapustnice

Hodnoceni receptu: 3.24

Gulášová krkovička

Hodnoceni receptu: 3.24

Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička

Koláčky z Bystřice

Hodnoceni receptu: 3.08

Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice

Makový závin

Hodnoceni receptu: 2.67

Rozinky předem namočíme do rumu nebo do vody. Nejprve uděláme kvásek. V 200 ml mléka rozmícháme hrubou mouku, droždí,… více o Makový závin

Jednoduchý špenát

Hodnoceni receptu: 2.15

Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: