Hodnoceni receptu: 2.46

Sutlijač z Kiziltepe

Hodnoceni receptu: 2.46

Přivedeme 0,8 l mléka do varu spolu s cukrem. Přidáme okapanou rýži, krátce za častého míchání povaříme a přidáme… více o Sutlijač z Kiziltepe

Hodnoceni receptu: 2.95

Nutelové řezy s vůní skořice

Hodnoceni receptu: 2.95

Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá… více o Nutelové řezy s vůní skořice

Hodnoceni receptu: 3.64

Pečené maso na houbách

Hodnoceni receptu: 3.64

Maso naložíme nejlépe 1 den předem do marinády ze soli, pepře a másla (lze zaměnit za pikantnější již prodávané… více o Pečené maso na houbách

Hodnoceni receptu: 3.08

Koláčky z Bystřice

Hodnoceni receptu: 3.08

Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice

Bramborový třesanec

Hodnoceni receptu: 3.25

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle do hlubší mísy, přidáme mouku, sůl a opatrně protřeseme tak, aby brambory byly… více o Bramborový třesanec

Hovězí maso s bramborem v alobalu

Hodnoceni receptu: 4.2

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu

Domácí vaječný koňak

Hodnoceni receptu: 2.69

Dobře vymícháme žloutky s cukrem (ručně alespoň 1/2 hodiny, elektrickým šlehačem to jde podstatně rychleji). Přidáme… více o Domácí vaječný koňak

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: