Fořtovy palačinky plněné masem

Maso nakrájíme na nudličky, naložíme a necháme odležet. Mezitím nakrájíme zeleninu na nudličky, ušleháme a usmažíme… více o Fořtovy palačinky plněné masem
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
Tento salát je velmi lehký a v letních dnech či večerech vás jistě osvěží, můžete jej udělat ze zbytků, které doma… více o Jarní salát
Nejlépe na teflonovou pánev, dáme 1 lžičku másla (není nutno) a přidáme 1 kostku droždí. Než se rozpustí, dáme do… více o Drožďové knedlíčky
Připravíme si čtyři pstruhy, konzervu loupaných rajčat, cibuli, pórek, česnek, petrželku, pepř, sůl. olivový olej,… více o Pstruh na rajčatech
Na oleji osmahneme jemně krájenou cibulku, přidáme scezené žampiony, necháme jen tak převalit, přidáme špenát, podusíme… více o Špenátový závin
Kuře rozdělíme na malé kousky (stehýnka alespoň v kloubech) a svlečeme z kůže. Na pekáček dáme lžíci oleje, rozložíme… více o Svlečené kuře
Česnek rozmačkáme a přidáme všechno koření, smícháme s vajíčky dohromady,kvedlačkou rozmícháme směs. Maso nakrájíme… více o Rošťák od Gizda.