Hodnoceni receptu: 4

Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů

Hodnoceni receptu: 4

Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů

Hodnoceni receptu: 3.36

Pudinkovo-tvarohový koláč se sněhem

Hodnoceni receptu: 3.36

Listové tšsto vyválíme a dame na plech. V mixéru si umixujeme mléko, tvaroh, cukry, žloutky, pudinky a vylejeme na… více o Pudinkovo-tvarohový koláč se sněhem

Hodnoceni receptu: 3.2

Vegetariánské chilli con carne

Hodnoceni receptu: 3.2

Namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme je. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky… více o Vegetariánské chilli con carne

Hodnoceni receptu: 2.33

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Hodnoceni receptu: 2.33

Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na… více o Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Vynikající vídeňská čokoláda

Hodnoceni receptu: 3.27

V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme… více o Vynikající vídeňská čokoláda

Provensálská paštika z drůbežích jater

Hodnoceni receptu: 2.88

Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Hodnoceni receptu: 2.86

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: