Hodnoceni receptu: 2.75

Jablečné rohlíčky

Hodnoceni receptu: 2.75

Rozdrobíme droždí, posypeme krupicovým cukrem a zalijeme mlékem, necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku s… více o Jablečné rohlíčky

Hodnoceni receptu: 3.33

Domácí gyros

Hodnoceni receptu: 3.33

Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s… více o Domácí gyros

Hodnoceni receptu: 2.83

Osvěžující citronová roláda

Hodnoceni receptu: 2.83

Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý… více o Osvěžující citronová roláda

Hodnoceni receptu: 3.5

Linecké těsto pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3.5

Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky

Šárčiny ovocné knedlíky

Hodnoceni receptu: 2.3

Rozšleháme vejce, změklé máslo a cukr do pěny. Přidáme tvaroh a nakonec mouku. Těsto necháme ztuhnout alespoň půl… více o Šárčiny ovocné knedlíky

Babeta (buchta)

Hodnoceni receptu: 2.25

Všechny ingredience smícháme. Vymažeme formu máslem, vysypeme strouhankou, nalijeme těsto a pečeme v předehřáté troubě… více o Babeta (buchta)

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: