Hodnoceni receptu: 4

Templářský dort tmavý

Hodnoceni receptu: 4

Obě těsta spojíme a přimícháme mleté ořechy. Dort pečeme pomalu, korpus již nerozkrajujeme, neplníme krémem, je velmi… více o Templářský dort tmavý

Hodnoceni receptu: 2.82

Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory

Hodnoceni receptu: 2.82

Kolínka zbavíme přebytečného tuku, sundáme blanky, maso omyjeme, pak narovnáme do pekáče 2. Přidáme nakrájený celer,… více o Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory

Hodnoceni receptu: 1.2

Medzevská bramborová polévka

Hodnoceni receptu: 1.2

Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,… více o Medzevská bramborová polévka

Hodnoceni receptu: 2.7

Vepřová pečeně v listovém těstě

Hodnoceni receptu: 2.7

Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě

Rybí filé pečené s jogurtem

Hodnoceni receptu: 2.8

Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.… více o Rybí filé pečené s jogurtem

Nepečené mlsání

Hodnoceni receptu: 2.89

Bílý jogurt, tvaroh a zakysanou smetanu smícháme dohromady. Ve druhé míse vyšleháme smetanu ke šlehání. Tuhou šlehačku… více o Nepečené mlsání

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: