Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Smísíme mouku, vejce, víno a sůl. Tužší těsto necháme alespoň 60 minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky.… více o Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Krevety oloupeme a vyndáme z hřbetu střívko. V hrnci svaříme bílé víno až na pětinu původního množství. Na pánvi dáme… více o Krevety s omáčkou z bílého vína
Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným… více o Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, sůl, smetanu a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Vypracujeme těsto a vmícháme… více o Rybízový koláč ze zakysané smetany
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso… více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Z mouky, prášku do pečiva, cukrů, mléka(rumu) a změklého tuku si vytvoříme žmolenku. Odebereme z ní menší polovinu - na… více o Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Do pekárny nalijeme vlažné mléko, sůl, vejce a mouku, do které jsme přidali droždí. Spustíme program na kynuté těsto.… více o Houskové knedlíky z domácí pekárny
Rozpuštěnou Heru smícháme s cukrem a mlékem, přidáme mouku, prášek do perníku a kakao. Důkladně promícháme, přidáme… více o Perníkovo-jablečná bábovka bez vajec