Rychlá domácí zrmzlina – zdravá

Necelý jogurt osladíme medem a potom rozmixujeme i se zmraženým rybízem. Vznikne nám tuhá hmota, kterou rovnou nandáme.… více o Rychlá domácí zrmzlina – zdravá
Utřeme máslo nebo rostlinný tuk se solí, zašleháme tvaroh, přidáme jemně sekanou cibuli a sladkou papriku. Necháme… více o Sýrový ježek
Kachnu umyjeme, osušíme, osolíme zvenku i zevnitř, posypeme kmínem a položíme jí to pekáčku vymazaného sádlem spodkem… více o Kachna pečená – klasika
Při teplotě 200 stupňů necháme v troubě na 20 minut opéct hovězí kosti. Na dně hrnce do tmava opečeme rozpůlenou cibuli… více o Hovězí vývar
Mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme v míse na sypkou směs. Pekáč silně vymažeme máslem a nasypeme do něj 2 hrnky… více o Koláč - Švédský koláč
Nakrájet rajčata a kabanos na kostičky, nastrouhat tvrdý sýr. Dát vařit osolenou a lehce olejem omaštěnou vodu (aby… více o Boloňské špagety jinak
Do kastrolu nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu, přidáme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač.… více o Třepací dort
Červenou papriku nakrájenou najemno a čočku dáš vařit a přidáš k tomu 2-3 zeleninové bujony. V mezičase nakrájíš… více o Čočka podle Tibiho