Hodnoceni receptu: 2.67

Česnečka z Vysočiny

Hodnoceni receptu: 2.67

Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny

Hodnoceni receptu: 2.45

Rýžový pilaf

Hodnoceni receptu: 2.45

Zpěníme cibulku, přidáme skořici a papriku, chvílí opékáme (pozor, aby se paprika nepřepálila!), zasypeme syrovou rýží,… více o Rýžový pilaf

Hodnoceni receptu: 3.18

Námořnické kotlety

Hodnoceni receptu: 3.18

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a… více o Námořnické kotlety

Hodnoceni receptu: 2.5

Těsto na pizzu

Hodnoceni receptu: 2.5

Vykynuté těsto buď rozdělíme, nebo necháme vcelku. Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, vyválíme natenko, okraje… více o Těsto na pizzu

Vepřové maso v alobalu

Hodnoceni receptu: 2

Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení.… více o Vepřové maso v alobalu

Trojfazolová mísa

Hodnoceni receptu: 2.78

Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa

Nakládaný bůček

Hodnoceni receptu: 3.75

Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze… více o Nakládaný bůček

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: