Buchta s rosolem

Těsto: plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Všechny ingredience smícháme a vlijeme na plech. Rozhrneme ke krajům.… více o Buchta s rosolem
Troubu předehřejte na 220 °C. Kuřata řádně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Vnitřek osolte a vložte do něj nakrájený… více o Pečené kuře
Z mouky, másla, mléka, droždí a cukru se udělá kynuté těsto. Necháme vykynout a uděláme 2 velké bochánky a dáme je na… více o Hanácké vdolky
Na sádle osmažíme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, přidáme tenké plátky brambor rozkrájené na půlměsíčky a mletou… více o Hajducká polévka
Nejrpve ušleháme žloutky, cukr a olej. Přidáme mouku a kakao. Vyšleháme ze 6 bílků sníh a přidáme do těsta. Dáme péct… více o Tvarohový Míša
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na polovinu plátku klademe na kolečka nakrájenou cibuli, plátky anglické… více o Kuřecí kapsa v alobalu
Po vypracování jednu hodinu zkynout. Vyválet šíšky o průměru šest centimetrů. Šišky necháme kynout 10 minut. … více o Kynuté knedle
Kolena nejprve očistíme. Poté nasolíme a očesnekujeme a spolu s cibulí, novým kořením a bobkovým listem vaříme asi 2 až… více o Pečená vepřová kolena na jablkách a medu