Hodnoceni receptu: 2.86

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou…

Hodnoceni receptu: 2.86

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Hodnoceni receptu: 3.62

Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského…

Hodnoceni receptu: 3.62

Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos

Hodnoceni receptu: 2.33

Chřestový salát se zastřeným vejcem, koprovou majonézou a…

Hodnoceni receptu: 2.33

Koprová majonéza Žloutky, koření a dochucovadla až na olej dobře rozmícháme v misce. Za stálého šlehání přiléváme… více o Chřestový salát se zastřeným vejcem, koprovou majonézou a slaninovým chipsem

Hodnoceni receptu: 3.7

Pěry

Hodnoceni receptu: 3.7

Droždí necháme vzejít ve vlažném mléce s cukrem, přidáme žloutek, máslo a mouku. Zaděláme těsto, necháme vykynout až… více o Pěry

Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán

Hodnoceni receptu: 3.33

1.Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí… více o Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán

Šodó

Hodnoceni receptu: 2.7

Ušlehat víno, oba cukry, žloutky, vejce a citronovou kůru. Šlehat ve dodní lázni do zhoustnutí (nevařit). více o Šodó

Noky

Hodnoceni receptu: 3.8

Změklé máslo šlehat ručním šlehačem se žloutkem, přidat malou lžičku podravky a trochu soli. Pak odváženou mouku, 300g… více o Noky

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: