Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce, pečte krátce na plechu...
více o Salát s grilovaným sýrem II.
Veku nebo bagetu nakrojíme šikmo, ale nedokrojíme až do konce. Rozpuštěné máslo s trochou olivového oleje smícháme s česnekem a bylinkami ...
více o Rozpečená veka
Do tvarohu zamícháme na tenké plátky nakrájenou okurku, nasekanou cibuli a kerblík, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Plátky uzeného...
více o Kornoutky plněné tvarohem
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečicím papírem (není nutné). Na...
více o Zapečené bagety se sýrem
Salát buď nakrájejte nebo natrhejte na středně velké kousky do salátové mísy. Suroviny na zálivku, ideálně v pokojové teplotě, smíchejte a...
více o Salát Caesar
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané čerstvé bylinky. Ideální je...
více o Bylinková bageta
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme kečup a důkladně...
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na opečené bagety a...
více o Tuňáková bruschetta
Tři lžíce oleje ohřejte v hrnci, přidejte česnek a minutu jemně smažte, aby pustil aroma, ale nespálil se. Přidejte chilli, cukr a čerstvá i...
více o Oreganová dobrota
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20 minut opatrně dusíme...
více o Francouzská cibulačka
V pánvi s vyšším okrajem rozpalte olivový olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Pak do pánve přidejte párky a opečte je. Přidejte fazole,...
více o Párky s fazolemi
Kuřecí řízky jemně okořeníme, osmažíme a necháme vychladnout. Obě papriky, eidam a řízky nakrájíme na nudličky a bagetu na plátky. Vše pak...
více o Zeleninovo-kuřecí předkrm
Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte 2-3 minutky...
více o "Červené" kuře
Tvaroh ušleháme dohladka, opatrně přidáme majonézu, hořčici, koření a cibulku. Pomazánku rozdělíme do misek a do každé zapíchneme řapík...
více o Senzační tvarohová pomazánka
Bagetu (veku) nakrájíme na plátky, které potřeme máslem. Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jimi namazané plátky bagety. Nakonec...
více o Hermelínové chlebíčky
Cibuli osmahněte na oleji. Nechte ji zchladnout a smíchejte se strouhankou, masem, skořicí, vejcem, solí a pepřem. Vyválejte koule a ty...
více o Masové koule s cizrnou
Bagetu nakrájíme na chlebíčky a namažeme jahodovou marmeládou. Jablko nakrájíme na trojúhelníčky a na každý chlebíček jeden dáme. Na...
více o Ovocné jednohubky
Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme nahrubo nastrouhaný sýr (hodně). Vznikne hustá kaše. Bagetu nakrájíme jako na chlebíčky a lžičkou...
více o Sýrové houstičky
Bagetky rozřízneme vodorovně.
Spodní půulky namažeme máslem a na tři bagetky dáme sýr,který sme si taká rozpůlily na čtverečky.
Nakrájíme...
více o Mini bagetky
1. Troubu předehřejte na 180°C a plech vyložte pečicím papírem.
2. Mrkev vyskládejte na plech, posypte kmínem, zastříkněte 2 lžícemi...
více o Mrkvovo-zázvorová polévka
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte prosciutto, mozzarellu,...
více o Mozzarella sendvič
Vymažte tukem menší pekáč. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v jedné vrstvě do pekáče těsně vedle sebe. Ve větší...
více o Snídaně na druhý den