Vepřové maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a zakápneme chilli. Na pánvi povolíme máslo, přidáme bujón a orestujeme nakrájená cherry...
více o Vepřové medailonky s cherry rajčaty
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření. Necháme odležet pár...
více o Rychlá čína
Na pánvi s troškou oleje orestujeme hrubě nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme na kousky nakrájené maso, které jsme osolili, opepřili,...
více o Pikantní gyros v housce
Paličky stáhneme, omyjeme a osolíme, u kosti nařízneme a vytvoříme jakousi kapsu. Naložíme na 2 hodiny do marinády.
Strouhaný sýr spojíme s...
více o Paličky pro hezčí den
V hrnci uvaříme rýži dle návodu na krabici a zcedíme. Na velké pánvi osmahneme na olivovém oleji jemně pokrájenou cibuli. Přidáme chilli...
více o Pikantní rizoto rychlé a lehké
Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané najemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta....
více o Americký hamburger
Všechny přísady smícháme v míse. Maso naklepeme a vložíme do připravené marinády. Vložíme do lednice nejlépe na 24 hodin. Můžeme marinovat i...
více o Nakládané maso
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink.
Olivový olej smícháme s...
více o Trojfazolová mísa
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu...
více o Pekingské maso
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky.
V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme...
více o Pivovarské tajemství
Maso si nakrájíme na kostičky a naložíme ho do marinády (olej, sladká paprika, grilovací koření, koření na drůbež, bylinková sůl, pepř a...
více o Salát s kuřecími kousky
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a necháme alespoň...
více o Barevná minutka - trikolora
Prsa a játra nakrájíme na větší kostky, které důkladně pomažeme olejem a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením. Cibuli povaříme 5...
více o Špízy v sezamové krustě
Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze zbylých surovin. Po...
více o Bůček pořádného chlapa
Žebírka omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 60 min., poté necháme v teplém vývaru přikryté vychladnout....
více o Žebírka vepřová, vařená a pečená