Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1–2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme...
více o Ďábelský pangasius
Oškrábané brambory nakrájíme na kolečka a dáme do vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Osolíme a opepříme. Pórek, mrkev a rajčata...
více o Dobré filé se zeleninou
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby.
Rajčata nakrájíme na...
více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solíme opatrně). Necháme v chladu...
více o Pikantní rybí filé se sýrem
Filet osolíme, opepříme a položíme na pomaštěný pečicí papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a...
více o Cibulový filet