Nakládané feferonky (kozí rohy)
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavařujeme 20 minut na 85 °C.... více o Nakládané feferonky (kozí rohy)
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavařujeme 20 minut na 85 °C.... více o Nakládané feferonky (kozí rohy)
Brambory uvařte i se slupkou doměkka. Vejce vařte v osolené vodě 7 minut. Poté vše slijte a vychladlé oloupejte a nakrájejte na poloviny. Ve... více o Bramborový salát s vejci
Rybíz propláchneme a necháme okapat. Pak vidličkou strhneme kuličky ze stonků. Lehce je rozmačkáme a posypeme želírovacím cukrem. Pomeranč a... více o Omáčka Cumberland
Omyté rohy zbavíme stopek, naskládáme do sklenic, přidáme do každé sklenice uvedené suroviny a doplníme vodou. Zavíčkujeme a dáme sterilovat... více o Nakládané kozí rohy
Marináda (na lososa): Všechno kromě bylinek smícháme a přivedeme k varu. Přidáme bylinky a necháme vychladnout. Do studené marinády dáme... více o Grilovaný losos na chřestu s omáčkou Mornay
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku vytvoříme směs, do které lososa... více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
Oloupejte mrkve, nastrouhejte je na hrubém struhadle na nudličky. Zbavte papričky semínek a bílých vnitřních žeber a nakrájejte papričky na... více o Indický mrkvový salát
Nejprve uvaříme nálev. Koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu, přidáme koření a... více o Nakládané masové koule
Necháme nahřát wok (pánev, hrnec). Na rozehřátou pánev dáme tuk a opět čekáme, než se rozpálí. Rozpálenost vyzkoušíme vhozením pár... více o Čonk, Sabdží, Dál
V hrnci rozehřejte ghí nebo olej a přidejte kmín, černá hořčičná semínka, listy karí a skořici. Když hořčičná i kmínová semínka změní barvu,... více o Citrónová rýže
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do ní stroužek česneku. Takto upravené okurky... více o Česnekové okurky sterilované
Suroviny na nálev dáme do vody a uvedeme do varu. Přidáme ocet a necháme projít varem. Do každé sklenice dáme kopr, 3 kolečka mrkve a cibule... více o Nálev na okurky od Horňanských
Všechny ingredience dáme do mísy, mícháme v půlhodinových intervalech a přikryjeme (například talířem). Po 3–4 hodinách je připraveno ke... více o Rychlé okurky
Kuřecí prsa pokrájená na 3 cm kostky necháme 30 minut marinovat v soli a směsi Tandoori. Chilli papričky nasucho opražíme a rozdrtíme.... více o Kuře Vindaloo
Ingredience smícháme a povaříme. Sklenice naplníme okurkami, křenem, mrkví, cibulí, koprem a lákem. Otřeme vršek sklenic a závit, zavřeme... více o Znojemský lák na okurky
Cibuli nakrájíme najemno a vložíme do sklenice. Svaříme vodu, koření a cukr. Přidáme ocet a zalijeme smažené ryby.... více o Nálev na rybí pečenáče
Podle receptu vyrobíme 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma). Do něj přidáme půlku sáčku koriandru,... více o Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.