Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté...
více o Roštěnky v pivu
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Cibuli nasekáme najemno a česnek na plátky. Zázvor...
více o Roštěnky na zázvoru
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky roztrhaný bobkový list,...
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik...
více o Primátorské roštěnky
Maso nakrojíme na krajích, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran horčicí.
Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno...
více o Hovězí roštěná
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony. Pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle...
více o Pikantní směs z roštěné
Maso nakrájíme buď na plátky nebo na nudličky. Špek nakrájíme na drobné kostičky a dáme smažit. Hned, jak začne pouštět tuk, přihodíme...
více o Roštěnky na špeku
Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
Maso nakrájíme na silnější plátky,...
více o Hovězí daube
Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranách opečeme. Mírně podlijeme a...
více o Roštěnky se smetanovou omáčkou
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze...
více o Pekingské maso II.
Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky...
více o Konšelské peklo
Cibule opečeme dotmava. Osolené, opepřené maso poprášíme moukou a opečeme na cibuli. Dusíme doměkka, přidáme masox nebo podravku. Podle...
více o Letenské tajemství