Naloženou kořenovou zeleninu dáme do mísy, přidáme nakrájený celer, mrkev, petržel, cibuli a zalijeme vodou. Lehce promícháme a do směsi...
více o Dobrá svíčková
Syrové maso dvakrát na jemno pomeleme (labužníci si ho mohou naškrábat), přidáme zbývající uvedené ingredience a dobře promícháme. Natíráme...
více o Tatarák ala DoPe
Svíčkovou odblaníme a maso nakrájíme na 4 špalíky. Lehce je naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a pokapeme po obou stranách olejem. Necháme...
více o Bifteky se zeleným pepřem
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso vložíme do kastrolu,...
více o Editina myslivecká svíčková
Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou, vložíme na cibulku...
více o Hovězí Stroganov
Svíčkovou očistíme od přebytečných blan a tuku, nakrájíme na steaky. Pokud je maso řidší konzistence, tak steak svážeme provázkem po obvodu,...
více o Steak z hovězí svíčkové
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej...
více o Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Nejprve nakrájíme cibuli, šalotku, česnek, zázvor a ananas. Omyjeme hovězí kosti a dáme je vařit společně s nakrájenou cibulí, šalotkou,...
více o Polévka pho bo
V míse smícháme grapefruitovou šťávu s drobně nakrájeným česnekem, vložíme tence nakrájené hovězí maso, přikryjeme a necháme 30 minut stát....
více o Lomo Saltado