Mramorovaný korpus
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru (120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat i vanilkový cukr. Postupně... více o Mramorovaný korpus
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru (120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat i vanilkový cukr. Postupně... více o Mramorovaný korpus
Plech, pekáček či jinou nádobu vyložte pečicím papírem. Dno vyložte dvěma vrstvami sušenek, které promažte marmeládou. Z litru mléka, tří... více o Sušenková buchta
Všechny přísady v míse promícháme, pekáč s vyššším okrajem vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou nebo jen vyložíme pečícím papírem. Do... více o Hrnečková cuketová buchta
Rozdrobíme sušenky a smícháme s máslem a vytvoříme hutnou směs, kterou vmačkáme do formy na dort. Směs nesmí být příliš drobivá. Poté kolem... více o Nepečený tvarohový dort
V misce smícháme ingredience na těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku nebo dortové formy. Dáme péct do... více o Napíchaná buchta
Nejprve si vymažeme a vysypeme formu sádlem a strouhankou a zapneme troubu (horkovzdušná na 160°C, bez horkovzduchu na 180°C). Žloutky si... více o Bábovka dvou barev jako od maminky
Žloutky smícháme s cukrem, moukou, kypřicím práškem, olejem a kakaem. Přidáme vyšlehaný sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané... více o Harlekýn
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, z bílků vyšleháme sníh. Do žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme sníh.... více o Emanuelovo Tiramisu
Máslo, cukr a vejce vyšleháme, přidáme kakao a zasypeme moukou s práškem do pečiva a ručně vypracujeme těsto. Vypracované těsto dáme na... více o Tvarohová kuličková buchta
Těsto uhněteme z mouky, kakaa, cukru, vanilkového cukru, soli, másla a vejce. Menší dortovou formu vymažeme a vložíme těsto, po stranách... více o Čokoládový dort s krémem
Z mouky, cukru, žloutku, hery, kakaa a mléka vypracujte hladké těsto. Rozdělte ho na dvě koule a uložte alespoň na 20 minut do lednice.... více o Lahodný koláč s tvarohem
Nad parou vyšlaháme všetky ingrediencie a naplňame tortové oplátky striedavo kakaová poleva a ríbezlový džem.... více o Tortové oplátky
Ušleháme máslo s cukrem, postupně zašleháváme žloutky a vlažnou vodu. Zvlášť smícháme hrubou mouku s hrubou krupicí, ořechy, kakaem,... více o Čokoládové kostky
V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu. Pak uvaříme omáčku. Smícháme... více o Bomba palačinky
Vymícháme máslo s cukrem a postupně přidáváme žloutky. Do našlehané hmoty přidáme smetanu a mouku prosátou se sodou a kakaem. 2 plechy si... více o Citronové řezy – jaké jste ještě nejedli
Nejprve namočíme želatinu ve 2 dl mléka. Rozšleháme cukr s hrnkem mléka a tvarohy do hladké hmoty. Namočenou želatinu zahříváme, až se... více o Gumový dort
Žloutky našleháme s cukrem, přidáme vše ostatní. Těsto vlijeme na velký plech vyložený pečicím papírem, uhladíme a dáme zapéct do trochu... více o Jablečné řezy – šťavnaté a lehounké
Keksy dáme do hrubšího silonového sáčku, který na vále krásně poválcujeme válečkem, až jsou uvnitř sáčku pouze jemné drobky. Ze všech... více o Vánoční keksová roláda
Těsto 1: Vejce vyšleháme s práškovým cukrem, přidáme ořechy, hrubou mouku, prášek do pečiva a kakao. Upečeme. Těsto 2: Bílky vyšleháme s... více o Kokosovo-ořechové řezy
Z mouky, rozpuštěné Hery, kvásku, soli, žloutku, vejce a mléka vypracujeme těsto, které necháme vykynout na teplém místě. Těsto rozdělíme na... více o Korbáčový závin
Z cukru, Hery a žloutků vyšleháme těsto, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec sníh z bílků. Upečeme. Během pečení si... více o Nebeské řezy
Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřicím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto... více o Ořechové trojúhelníky s krémem
Hmotu necháme odležet 1 noc – potom ji vyválíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme. Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne... více o Perníky z Redstonu
Smícháme přísady a vlijeme na vymazaný pekáč nebo plech. Tvaroh rozmícháme s vanilkovým cukrem a trochou mléka, dáme do pytlíku a na nalité... více o Tvarohový mřížkový koláč
Žloutky s vodou vymícháme, přidáme práškový cukr a olej, postupně kakao a mouku + prášek do pečiva. Nakonec vmícháme hrst ořechů, rozinky a... více o Jednoduchá ovocná bublanina
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort. Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po zvukovém signálu. Po... více o Perník z domácí pekárny
Z mouky, cukrů, tuku, žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu uležet. Druhý den z... více o Paličkové cukroví – linecké
Tvaroh rozmíchejte s vaječným koňakem, přidejte skořici a prosátý cukr. Šlehačku vyšlehejte dohusta. Želatinu na 5 minut namočte,... více o Tiramisu s vaječným koňakem
V misce rozmícháme horkou vodu, Heru, cukr a kakao. 1 sklenici této hmoty dáme stranou a použijeme jako polevu. Do zbylé hmoty přidáme 4... více o Hop do trouby
Těsto: vyšleháme 3 vejce, 2 dl krystalového cukru, 1 dl oleje, pak přimícháme 4 dl polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1–1,5 dl mléka a 1,5... více o Mřížkovaná buchta
Postup na piškot: všechny suroviny smícháme dohladka a vylijeme do vymazané a vysypané formy. Postup na krém: želatinu namočíme do studené... více o Tvarohový dort Míša
Vodu zahřejeme, přidáme máslo, kakao, cukr a mícháme, až se vše spojí (ale nevaříme). Z rozehřáté směsi odeberememe jeden hrnek, kterým... více o Šalamoun
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu. V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková másla a smetanu ke... více o Tiramisu, které nezklame
Nejdříve si připravíme náplň. Žloutky, tuk a cukr třeme do pěny, přidáme kakao, ořechy, jablka, strouhanku a lehce vmícháme sníh ušlehaný z... více o Řezy Lada
Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky. 2/3 těsta vylijeme do vymazaného,... více o Buchta s pudinkem, zakysanou smetanou a skořicí
Tuk a med rozpustíme, přidáme cukr, kakao, skořici, koření na perníky a pak i mouku, vejce, jedlou sodu (dávám do mouky). Vypracujeme těsto,... více o Medové perníčky III.
Piškoty rozdrobíme tak, aby nezůstaly žádné hrudky. Prášek smícháme s práškovým cukrem, 1 bílkem a 3 lžícemi rumu. Přidáme 80 g másla a... více o Vosí hnízda
Do velké mísy prosijeme 250 g hladké mouky, přidáme 250 g cukru, 250 g másla, 250 g mletých vlašských ořechů, 1 vejce, špetku mletého... více o Nejlepší kakaovo-oříškové pracny
Žloutky vyšleháme do husté pěny s cukrem, pak vmícháme mouku a na závěr i tuhý sníh z bílků. Těsto rozetřeme na plech s pečicím papírem a v... více o Tiramisu roláda
Formu na dort (24–26 cm) vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Světlé těsto: Žloutky vyšleháme do pěny, přidáme olej, vodu, mouku s... více o Barevný pudinkový dort
Tuk s cukrem šleháme ve šlehači. Když je tuk pěkně našlehaný, přidáváme postupně celá vejce. Znovu dobře našleháme a nakonec zašleháme... více o Černá buchta jednička
Nejprve si banány oloupeme, pak rozkrojíme napůl a položíme na talířek. Mléko s kakaem spojíme, aby vznikl krém. Kakaový krém nalijeme na... více o Banány s čokoládovou polevou
Těsto: Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků a 1/2 cukru vyšleháme sníh. Žloutky utřeme se zbylým cukrem, přidáme olej, vodu a promícháme.... více o Opilé Míša řezy
Těsto zpracujeme dohladka a dáme uležet do chladu. Připravíme si formičku ve tvaru rohlíčku, pomoučíme ji uvnitř v hladké mouce a tlačíme do... více o Pařížské rohlíčky
Bílky s cukrem vyšleháme na pevný sníh. 50 g čokolády rozehřejeme ve vodní lázni. Rozpuštěnou čokoládu vyšleháme se žloutky do pěny. Opatrně... více o Čokoládovo-tvarohový dort
Korpus – 2 plechy: Ušleháme bílky s cukrem dotuha, poté po jednom zašleháváme žloutky, přidáme po lžících olej a nakonec ručně zamícháme... více o Dort hlava koně
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme vlahé máslo a ostatní suroviny. Vše řádně promícháme a nalijeme do kulaté formy (vymazané). Dáme péct cca... více o Hrnková kávová buchta
Z přísad vymíchejte těsto. Pečte na vymazaném, vysypaném plechu. Mezitím uvařte pudink, v horkém pudinku rozpusťte máslo. Nalijte na upečený... více o Pudinkový řez
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme. Přidáme zbylé... více o Maminčina jablečná buchta
Z mascarpone, 2 žloutků (můžeme přidat i 2 bílky) a cukru umícháme krém, který musí být dobře promíchaný a ne moc tekutý (s bílky se stane... více o Pravé italské tiramisu II.
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.