Rozděláme na plech, vymastíme plech, dáme kečup nebo nastrouháme sýr, až na sýr další ingredience.
Na jednu půlku se může dát anglická...
více o Domácí pizza I.
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí pekárny dáme nejprve Meltu,...
více o Celožitný tmavý chléb
Klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto a necháme vykynout. Kdo má domácí pekárnu, použije program „příprava těsta“ a má to bez práce....
více o Koblížky s náplní
Mouku lehce posolíme, nalijeme do ní kvásek, přidáme vejce a mléko, ve kterém jsme rozpustili heru.
Zaděláme těsto a necháme kynout....
více o Kynuté buchty od pí. Berouškové
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1 vejce, vymícháme a...
více o Amolety z kynutého těsta
Nejprve uděláme kvásek. Do vlažného odměřeného mléka nadrobíme droždí a přidáme cukr. Přikryjeme pokličkou a necháme cca 20 minut kynout....
více o Tátovy langoše