Koule z kuřecího
Kuřecí prsa pomeleme na masovém mlýnku jako sekanou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet. Mezitím na jemno nakrájíme kapii a... více o Koule z kuřecího
Kuřecí prsa pomeleme na masovém mlýnku jako sekanou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet. Mezitím na jemno nakrájíme kapii a... více o Koule z kuřecího
Uzenou nakrájenou krkovičku obalíme v trojobalu jako řízek a usmažíme. K tomu podáváme salát z červené řepy a nakládané okurky.... více o Uzené jako řízek
Listové těsto vyválíme na obdélníky 35×20 cm. Jablka nastrouháme spolu s rumovými perníčky. Plát těsta potřeme jablkovou směsí, posypeme... více o Závin Šílený Max
Uzená žebra vaříme ve vodě doměkka, uvařená je vyjmeme a do uzeného vývaru dáme vařit pokrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a... více o Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan
Maso nakrájíme na plátky asi 0,5–0,75 cm silné, hojně potřeme rozetřeným česnekem, obalíme jako klasický řízek v trojobalu a smažíme.... více o Židovské řízky
Mouku, kypřicí prášek a sůl přesijte do mísy. Vařečkou přimíchejte cukr a mísu odložte. Do jiné misky rozbijte vejce a přidejte ho do... více o Palačinky Šípkové Růženky
Všechny ingredience smícháme a prohněteme. Na pomoučeném válu vytvoříme bochník, položíme ho na vysypaný plech a necháme kynout cca hodinu.... více o Chléb pšenično-žitný
Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš) a proházíme v troše mouky. Nakrájíme si cibuli. Na rozpáleném sádle (popř.... více o Pravý segedínský guláš
Mouku prosijeme na vál a promícháme se solí. Solíme málo, jinak by těsto špatně schlo. Do mouky uděláme důlek a pomalu do něj vléváme vejce... více o Domácí lasagne
Vše smícháme a tvarujeme do různých tvarů. Poté pečeme v troubě na 150 stupňů 30 minut. Těsto je na modelování, není určeno ke konzumaci!... více o Těsto na modelování
Smícháme mouky a práškem do pečiva, přidáme 1 lžíci medu a 1/2 hrnku vody. Promícháme, ať je z toho husté těstíčko. Necháme asi 30 minut... více o Řecké smažené banány s medem, bez vajec
Pizza Calzone prý vznikla v Neapoli, když se jednomu nešikovnému kuchaři při strkání do trouby pizza složila tak, že jedna půlka pizzy... více o Calzone – Plněná pizza
Na rozehřátém másle opražíme mouku a opatrně přiléváme mléko. Stále mícháme, dokud kaše nezhoustne a nemá hrudky. Osolíme, promícháme a... více o Slané řezy
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme najemno nakrájenou slaninu, klobásku a orestujeme. Až pěkně provoní, zalijeme vývarem (cca 1 litr),... více o Babiččina zelnačka
Nakrájejte cibuli na plátky cca 1,5 cm a rozdělte na kroužky. Na těstíčko prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte... více o Křupavé cibulové kroužky
V míse smícháme cukr, mouku, vejce, olej, mléko a prášek do pečiva. Nalijeme na plech vyložený pečicím papírem, poklademe ovoce a posypeme... více o Bublanina s drobenkou
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.