Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdříve papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme, promícháme, řádně...
více o Zeleninová pánev
Do hrnce vložíme jako základ všechny ingredience kromě vegety a nudlí – ty přidáme, až se základ chvíli povaří. Můžeme přidat i lžičku jíšky...
více o Rychlá kuřecí polévka
Hrášek vsypeme do vývaru, přidáme celer a vaříme doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme tmavší jíšku,...
více o Hráškový krém
Formu na biskupský chlebíček vyložíme peč. papírem, poklademe angl. slaninou, na to rozložíme ještě naplocho rozříznuté kuřecí řízky (můžeme...
více o Rychlá kuřecí roláda z řízků
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájený pórek a několik minut na střední teplotě provaříme, mícháme.
Po pár minutách přidáme...
více o Špagety s pórkem, hráškem a smetanou
Kuře nařízneme podélně na hřbetě, ostrým nožem odkrojíme maso od kostry tak, abychom je neprořízli, konce křídel odsekneme, stehna a křídla...
více o Kuřecí roláda
V osolené vodě uvaříme brambory, slijeme a rozmačkáme na kaši. V jiném hrnci uvaříme kapustu, dokud nevypadá povadle. Scedíme a přidáme do...
více o Bramborové koláčky
Na oleji do zlatova osmažíme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené syrové brambory, osolíme a chvíli na mírném ohni opékáme.
Zalijeme...
více o Hrášková polévka
Na přípravu tohoto jídla potřebujete 2 pánve. V jedné pánvi osmažte asi na 4 lžících oleje květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku...
více o Květák s masem
Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na...
více o Paella de marisco