Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Boloňská omáčka: na oleji osmažíme cibulku, když vůně zesládne, přidáme mleté maso, prudce opečeme a mícháme, pak přidáme koření, nakrájená... více o Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
rajčata v konzervě
Boloňská omáčka: na oleji osmažíme cibulku, když vůně zesládne, přidáme mleté maso, prudce opečeme a mícháme, pak přidáme koření, nakrájená... více o Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a opečte dorůžova. Potom... více o Červená fazolová pánev
Rozporcované kuře nebo stehna mírně osolíme a opečeme na oleji. K růžovému masu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Okořeníme pepřem,... více o Kuře po myslivecku
Cibulku s česnekem osmažíme na oleji, přidáme plechovku rajčat a nadrobno nakrájenou bramboru. Zalijeme vývarem a necháme cca 25 minut... více o Rajská polévka
Omytý lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme, dáme do sítka a necháme 30 minut vypotit. Poté ho důkladně opláchneme vodou. Cuketu, mrkev,... více o Pikantní losos na zelenině
Tři lžíce oleje ohřejte v hrnci, přidejte česnek a minutu jemně smažte, aby pustil aroma, ale nespálil se. Přidejte chilli, cukr a čerstvá i... více o Oreganová dobrota
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré vložíme do zapekacích... více o Noky v rajčatové omáčce
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1 cm a zbavíme semínek... více o Mexická quesadilas se salsou
Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme dozlatova. Odebereme přebytečný olej. Osmahneme na cibuli mleté osolené maso spolu s kapií... více o Omáčka ke špagetám
Na rozehřátém oleji rozpustíme ančovičky, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Loupaná rajčata rozmačkáme vidličkou,... více o Tuňák na olivách
Připravíme si čtyři pstruhy, konzervu loupaných rajčat, cibuli, pórek, česnek, petrželku, pepř, sůl, olivový olej a brambory. Uvařené... více o Pstruh na rajčatech
Nakrájíme rajčata a kabanos na kostičky, nastrouháme tvrdý sýr. Dáme vařit osolenou a lehce olejem omaštěnou vodu (aby se špagety neslepily)... více o Boloňské špagety jinak
Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer. Necháme opékat asi 10 minut dozlatova, pak přidáme... více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájený pórek, zelené papriky, nastrouhaný celer, cukety, podusíme pod pokličkou asi 10 minut. Přidáme... více o Barevná zeleninová pánev s nivou
Koření si připravíme do uzlíčku. Do kousku prostěradla vložíme 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 1 bobkový list a převážeme... více o Omáčka Bolognese
Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice daleko, hlavně ty,... více o Pravá italská pizza pro každého
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím si nakrájíme česnek, balkánský sýr a klobásky. Klobásky na půlměsíčky. Na pánvi... více o Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem
Na oleji lehce osmahneme cibulku. Přidáme zeleninu a 5 minut podusíme. Potom vložíme rajčata, sůl, pesto a necháme směs cca 10 minut... více o Rizoto
V pánvi na olivovém oleji osmažíme slaninu nakrájenou na větší kousky, dokud se co nejvíce tuku nevysmaží. Těstoviny začínáme vařit až po... více o Těstoviny amatriciana
Kapustové listy povaříme 5 min. ve vodě, scedíme, necháme dobře okapat. Vývar odložíme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme... více o Kapustové závitky se zeleninou
Marináda (na lososa): Všechno kromě bylinek smícháme a přivedeme k varu. Přidáme bylinky a necháme vychladnout. Do studené marinády dáme... více o Grilovaný losos na chřestu s omáčkou Mornay
Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle nebo oleji, přidáme maso, česnek, sůl, pepř, nějaké koření (třeba grilovací) a sojovou omáčku (vše... více o Snadné lasagne
Cibuli osmahněte na oleji. Nechte ji zchladnout a smíchejte se strouhankou, masem, skořicí, vejcem, solí a pepřem. Vyválejte koule a ty... více o Masové koule s cizrnou
Neloupané lilky nakrájíme na 5 mm plátky, osolíme a zalijeme jablečným octem na půl hodiny. Na pánvi podusíme cibuli, česnek, sůl, čili... více o PRIMA zapékaný lilek
Nakrájíme cibuli na menší kousky. Do větší hluboké pánve dáme olivový olej (nešetříme!), rozpálíme, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme asi... více o Arroz a la cubana (Rýže po kubánsku)
Řízky naklepeme, osolíme a opeříme, vložíme do olejem vymazaného pekáče. Na řízky nasypeme drobně pokrájenou mrkev, plátky česneku, papriky,... více o Boloňské řízky – zapečené
Cibuli i česnek nakrájíme najemno, kuřecí maso a cuketu na nudličky. Na pánvi rozpálíme 1-2 lžíce olivového oleje, přidáme cibuli a mícháme,... více o Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Lilek nakrajime podelne na asi 1,5 cm tenke platky. Posolime a nechame vypotit. Osusime. Ricottu smichame s nastrouhanym parmazanem a... více o Zapeceny lilek s rajcaty
Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 °C. Na pánvi zahřejte olej, osmahněte na něm cibuli, papriky a půl chilli papričky. Na... více o Zapečené mexické tortilly
Mrkev, střední část řapíkatého celeru a cibuli nakrájíme klidně na větší kousky. Zpěníme je na panenském olivovém oleji. Půl kila rajčat San... více o Sugo pomodoro
Papriky omyjeme, překrojíme je na poloviny a očistíme od semeníků. Potom je necháme ve vyhřáté troubě asi 15–20 minut změknout. Cibuli... více o Čočka s paprikami
Švestky vložte do misky, zalijte brandy a nechte přes noc marinovat. Křídla opláchněte vodou, dobře osušte a ze všech stran zprudka opečte... více o Pečená kuřecí křídla s marinovanými švestkami
Oloupaný česnek (1–2 stroužky ) jemně rozdrtíme a na olivovém oleji krátce osmahneme tak, aby nezhořkl, pak česnek odebereme. Na pánev... více o Hustá rajčatová polévka
Maso pokrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, přidáme osmažit maso, ke konci přidáme nastrouhaný... více o Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Těstoviny uvaříme podle návodu. Olej rozehřejeme na pánvi a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme, dokud nezměknou. Přidáme... více o Boloňské těstoviny
Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s drobně pokrájenou... více o Sloppy Joes – zapečený sendvič
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.