Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z obou stran. Zakapeme...
více o Pangasius na kari
Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme...
více o Pangasius na listovém špenátu se smetanou
Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné straně filety přeložíme...
více o Pangasius v kapse
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme špenát mražený, necháme...
více o Pangas se špenátem a nivou
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme žampiony na...
více o Pangas se žampiony a pórkem
Na dno zapékací mísy dáme cibuli, přidáme mraženou zeleninu, rybu s kořením a vložíme do trouby ohřáté na 200 stupňů. Po 20 minutách přidáme...
více o Pangasius v krustě
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do vyhřáté trouby (cca 200...
více o Pangasius s mozzarellou
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.
Z omytého citronu si najemno nastrouháme kůru, kterou smícháme se strouhankou určenou k...
více o Citronový pangasius
Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme rybu z lednice, abychom ji nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme...
více o Pangasius na zelenině (dietní)