Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme. Pak do pánvičky s masem a výpekem nalijeme půlku kelímku zakysané smetany, do... více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme. Pak do pánvičky s masem a výpekem nalijeme půlku kelímku zakysané smetany, do... více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Stehenní řízky lehce poklepeme rukou a z obou stran posolíme. Všechny ostatní suroviny umícháme v těstíčko, do kterého naložíme řízky.... více o Klatovské rarášky
Tři lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a na malém až středním plameni ji deset minut pomalu opékejte. Přidejte tymián,... více o Cibulový koláč s houbami a rukolou
Mleté vepřové maso (nebo hovězí), vejce, sůl, pepř a petrželku dobře zpracujeme a uděláme malé kuličky, tak na jedno sousto. V hrnci... více o Kuličkový guláš
Česnek oloupeme a půlku hlavičky rozkrájíme po stroužkách na slabá kolečka. Ta orestujeme na rozpáleném sádle či másle dozlatova. Mezitím si... více o Česnečka pro labužníky
Všechnu zeleninu omyjeme a osušíme. Listy salátu natrháme do mísy. Papriku rozkrojíme, odstraníme semínka a nakrájíme na proužky. Z rajčat... více o Řecký salát
Rýži uvařte podle návodu. Játra omyjte a osušte, anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a cibuli nasekejte na menší kousky. Na oleji... více o Játra na víně s rýží
Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte... více o Rychlé burgery
Žebírka omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 60 min., poté necháme v teplém vývaru přikryté vychladnout.... více o Žebírka vepřová, vařená a pečená
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají se šípkovou nebo se... více o Kanec se šípkovou omáčkou
Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na tuku, přidáme maso,... více o Hospodská svíčková na smetaně
Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme asi 15 minut. Potom... více o Kuře v pivní omáčce
Osmahneme cibulku dozlatova, zaprášíme paprikou a přidáme pokrájenou klobásu s česnekem. Zalijeme horkou vodou, přidáme pokrájené kysané... více o Zelňačka pro moji milou
Fazole namočíme aspoň na 2 hodiny do vody. Poté je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem, bobkovým listem,... více o Uzená fazolačka
Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme. Oloupanou cibuli pokrájíme též na... více o Kotletky v alobalu s bramborem
Kachní stehna očistíme, opláchneme, osušíme a osolíme. Dáme do pekáčku, posypeme bylinkami a cibulí, přikryjeme a necháme přes noc odležet.... více o Konfitovaná kachní stehna s červeným zelím a bramborovými noky
Švestky vložte do misky, zalijte brandy a nechte přes noc marinovat. Křídla opláchněte vodou, dobře osušte a ze všech stran zprudka opečte... více o Pečená kuřecí křídla s marinovanými švestkami
Nakrájíme si na jemné pásky kuřecí prsa. Přidáme najemno nasekanou cibuli, koření, vajíčka, sojovou omáčku a solamyl. Masovou směs lžící... více o Čína placičky
Maso naložíme do koření a necháme cca 2 hodiny uležet. Na pánvi si osmažíme cibuli do zlatova a podlijeme vodou. Přidáme maso a chvíli... více o Zeleninový kuskus
Nejdříve si připravíme nálev. Vodu s octem, kořením a cukrem svaříme a necháme 5 minut vařit na mírném ohni. Nálev necháme vychladit.... více o Pikantní čerti
Králíka naložíme den předem. Maso omyjeme, osušíme, vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a obložíme ho plátky slaniny. Přidáme nakrájenou... více o Králík na smetaně
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou oleje). Přidáme fazole,... více o Fazolové potěšení na špagety
Špagety uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Červenú repu uvaríme v šupke, kým nezmäkne (asi 30 minút). Potom ju vyberieme a necháme... více o Cestoviny s pestom z červenej repy
Přivedeme vodu k varu s dostatečným množstvím soli. Kořenovou zeleninu omyjeme a cibuli oloupeme. Do vařící vody vložíme koleno, zeleninu,... více o Křupavé vepřové koleno
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.