Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme)....
více o Náchodská krkovička
Stehenní řízky lehce poklepeme rukou a z obou stran posolíme.
Všechny ostatní suroviny umícháme v těstíčko, do kterého naložíme řízky....
více o Klatovské rarášky
Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Uvedené ingredience smícháme v misce a kapra do této marinády naložíme...
více o Vynikající kapr
Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme asi 15 minut. Potom...
více o Kuře v pivní omáčce
Kysané a sterilované zelí můžeme pokrájet a dáme i s lákem vařit s utřenými (nebo prolisovanými) stroužky česneku se solí. Okořeníme...
více o Zelný kotlík
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle.
Připravíme si marinádu: Rozehřejeme máslo...
více o Špízy do trouby i na gril
Pivo s vodou nalijeme do mísy spolu s vejci, moukou, podravkou a práškem do pečiva. Vymícháme hladké řidší těsto, které rozléváme naběračkou...
více o Pivní palačinky
Marináda na 2–3 krkovice: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 lžíce hořčice, 1 dl piva (desítka, dvanáctka je moc hořká), petržel, sůl, pepř....
více o Krkovice v pivu podle Terči
Všechny ingredience společně promícháme. Do této marinády vložíme na několik hodin maso (výběr dle vlastní chuti) a poté tepelně upravíme na...
více o Marináda na maso
Do hlubší pánve nalijeme pivo, prohřejeme a přidáme nastrouhaný sýr, hořčici a pepř. Za stálého míchání sýr roztavíme na hladkou hmotu....
více o Pivní pochoutka