Králík (kuře) se zelím
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, pak kyselé zelí.... více o Králík (kuře) se zelím
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, pak kyselé zelí.... více o Králík (kuře) se zelím
Na oleji si orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a česnek. Přidáme bobkový list, hřebíček, osolíme a podlijeme vodou... více o Strouhaná bramboračka
Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranách opečeme. Mírně podlijeme a... více o Roštěnky se smetanovou omáčkou
Osolenou vodu uvedeme do varu. Vložíme do ní makaróny a uvaříme je (asi 15 minut) a scedíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi... více o Makaróny s rajčatovou zálivkou
Dáme vařit špagety dle návodu. Mezitím si nachystáme směs na špagety. Nakrájenou slaninu s česnekem na plátky osmahneme na rozpáleném oleji,... více o Pro začátečníky – studentské špagety pro bohaté
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají se šípkovou nebo se... více o Kanec se šípkovou omáčkou
Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na tuku, přidáme maso,... více o Hospodská svíčková na smetaně
Kančí maso nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat... více o Divočák po myslivecku
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky, papriku na tenoučké proužky (cca 1–2 mm). Chilli papričku zbavíme jadérek... více o Těstoviny Mňam Mňam
Žampiony očistíme a vyřízneme nohy. Nohy nasekáme nadrobno, slaninu taky nadrobno, nivu rozdrobíme a přidáme sekaný špenát. Vše spolu... více o Zapékané žampiony
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s jemně nakrájeným... více o Fazolový salát se slaninou
Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. Na tuku rozpustíme cukr, přidáme očištěnou a... více o Králík na švestkách a černém pivu
Osolené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme půl hodiny odležet v chladu. Pak je obalíme v mouce a poté ve vejcích rozšlehaných... více o Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem
Hermelín plošně rozkrojíme a položíme do rozpáleného oleje řeznou plochou nahoru. Obložíme salámem a posypeme pokrájenou cibulí (pórkem).... více o Hermelín s volským okem
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku po pečení – daleko... více o Bramboláda se zbytky kuřete
Nakrájíme brambory, na ně dáme zelí a poté kuřecí stehna. Pokryjeme slaninou. Vložíme do trouby a pečeme asi 40 minut.... více o Kuře na zelí a slanině
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi na másle orestujeme nakrájenou slaninu a přidáme brambory. Necháme chvilku restovat, poté... více o Patate alla carbonara (Brambory se slaninou)
Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem. Na zbylém výpeku... více o Cikánský řízek
Maso povaříme a nakrájíme na kousky spolu se slaninou. V nálevu uvaříme sušené houby a přidáme k masu. Do zbylého nálevu namočíme rohlíky,... více o Hubovec
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.