Čokoládový dort podle italského…
1. Ve vodní lázni rozehřejeme na kousky nakrájenou čokoládu, poté přidáme na kousky pokrájené máslo, které necháme v čokoládě rozpustit, aby... více o Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
1. Ve vodní lázni rozehřejeme na kousky nakrájenou čokoládu, poté přidáme na kousky pokrájené máslo, které necháme v čokoládě rozpustit, aby... více o Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
Ovesné vločky namočíme přes noc do mléka. Ráno je krátce a povaříme na mírném ohni s tím, co máme rádi – pár rozinek, nasekané oříšky,... více o Jednoduchá ovesná kaše – zdravě a chutně
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva. Nakonec lehce vařečkou... více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Máslo, cukr, med a žloutky utřeme se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřeme citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouky. Vypracujeme těsto,... více o Medové tyčinky
Všechny ingredience smícháme dohromady. Troubu si předehřejeme na 150 °C a pečeme 30–45 minut. Můžeme posypat kakaem nebo si udělat... více o Makovec pro šikovné
připravíme si formu na bábovku,vymažeme formu máslem a vysypeme moukou. všechny ingredience zamícháme v hrnci a dáme do trouby na 40 min a... více o snadná a rychlá bábovka
Z uvedených ingrediencí vytvoříme tři vrstvy. Spodní vrstvu rozprostřeme po vymazaném a vysypaném pekáči, na ni položíme druhou a pak i... více o Trojbarevný koláč
Z obou balíčků vyválíme stejné pláty, propícháme vidličkou a dáme péct (asi na 160 °C cca 15 minut – dokud nezačne těsto růžovět). Mezitím... více o Klasické žloutkové řezy
V rendlíku smícháme kakao, cukr a sůl. Přilijeme vodu a umícháme dohladka. Přivedeme do varu a minutu povaříme. Bedlivě si pohlídáme čas,... více o Čokoládový sirup
Mouku oříšky a cukr promícháme v míse a tukem a bílkem zaděláme těsto, pěchujeme do formiček košíčků a pečeme při 180 °C. Krém tmavý:... více o Ohavečské košíčky
Všechny ingredience zaděláme na vále v hladké těsto a rozdělíme na 2 poloviny. Jednu polovinu vyválíme na pečicí papír a upečeme 8–10 minut... více o Karamelovo-ořechové řezy
Vejce, moučku, vanilku a sůl ušleháme, k tomu vmícháme olej, minerálku, mouku s práškem do pečiva a dáme upéct na plech. Buď vymazaný a... více o Mandarinková buchta
Máslo s cukrem a vanilkou utřeme do pěny, postupně zašleháme žloutky a měkkou čokoládu. Z bílků ušleháme sníh, přidáme jemný krystalový cukr... více o Sacher dort
Cukr, vejce, med a máslo mícháme (není potřeba šlehat) ve vodní lázni do pěny. Odstavíme a přidáme lžíci sody bicarbony a hladkou mouky... více o Marlenka na můj způsob
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém rozšleháme a přidáme... více o Vanilkový krém na dorty
Piškoty necháme v sáčku a válečkem na těsto je rozdrtíme. Změklý tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny a přimícháme čokoládu... více o Velikonoční piškotová vajíčka
Základ na zmrzlinu: Obě salka dáme do mísy a přidáme k tomu smetanu. Celé to rozmixujeme, aby se směs spojila. Měla by být polotuhá, až se... více o Domácí zmrzlina
Maliny nasypeme do láhve. Svaříme vodu s cukrem a přelijeme maliny, přidáme vodku a láhev uzavřeme. Necháme stát asi 3 týdny na chladném... více o Malinový likér
Listové těsto upečeme každé zvlášť na suchém plechu. Ušleháme 5 bílků, cukr, přidáme 5 žloutků, vanilku, mouku s práškem do pečiva a ořechy.... více o Papírové řezy
Smícháme všechny ingredience dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. Používám i... více o Makovec raz dva
Vyšleháme vejce, vanilku a mléko. Přidáme mouku, rozpuštěné máslo, nasekanou čokoládu, maliny a opatrně zamícháme. Pečeme při 200 stupňích... více o Muffiny s bílou čokoládou
Těsto: Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které dáme odležet do chladu (minimálně na dvě hodiny či podle potřeby můžeme udělat den... více o Išelská kolečka
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto,... více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Vyšleháme žloutky na dvojnásobný obsah. Vyšleháme sníh, do kterého přidáváme cukr a postupně zašleháváme do žloutků, nakonec opatrně... více o Princeznin dort
Dýni nechte 24 hodin nasáknout rumem, občas promíchejte. Litr vody svařte s cukrem, až se cukr rozpustí. Vmíchejte scezenou dýni a vanilku,... více o V rumu zavařená dýně
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.