Jahodové carpaccio
Jahody umyjeme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať, odstránime stopky a plody nakrájame na tenké plátky. Limetku alebo citrón umyjeme a... více o Jahodové carpaccio
Jahody umyjeme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať, odstránime stopky a plody nakrájame na tenké plátky. Limetku alebo citrón umyjeme a... více o Jahodové carpaccio
Mléko a smetanu necháme projít lehce varem. Přidáme vanilkový lusk, který přepůlíme a nožem vsypeme semínka. Přiklopíme a necháme 10 minut... více o Vanilková zmrzlina
Žloutky utřete s cukrem do pěny, přidejte vanilková zrníčka (pokud nemáte lusk, dejte vanilkový cukr) a za stálého míchání přilijte šlehačku... více o Cremes Brulées
Odpalované těsto: Připravíme si odvážené přísady. Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou vodu. Přidáme máslo a necháme přísady rozpustit... více o Croquembouche
Troubu předehřejeme na 120 stupňů, formičky vložíme do hlubokého plechu. Dáme vařit 1-2 litry vody, kterou budeme potřebovat na vodní lázeň.... více o Créme brulée
Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer (můžete také ráno na... více o Zázvorový likér
Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. Žloutky vyšleháme s... více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová
Košíčky jsou lehce sladké, vhodné pro výraznou náplň. Mouku zpracujeme s cukrem, vanilkou, mandlemi, studeným máslem a žloutky. Pevné těsto... více o Vanilkové košíčky
Mouku smícháme s kakaem a solí. Ušleháme máslo a cukr, přidáme žloutky, smetanu a extrakt vanilky. Řádně prošleháme a postupně přidáváme... více o Čokoládová očka
Mléko nalijeme do kastrolu nebo na pánev. Vanilku podélně rozřízneme a vyškrábneme semínka. Do mléka zamícháme nejen vyškrábaná semínka, ale... více o Sněhová vejce ve vanilkové omáčce
Připravíme krém. Změklé máslo utřeme s cukrem, vydlabanými zrníčky z vanilkového lusku a žloutky dohladka. Za stálého míchání přidáváme... více o Malakův dort
U smetanového sýru a smetany je třeba, aby měly pokojovou teplotu. Používáme malou dortovou formu 18 cm průměr, lze použít i širší, ale... více o Vanilkovo-limetkový cheesecake
Cukr, olej a vejce v míse dobře rozšleháme, přidáme rozmačkaný banán a najemno nastrouhanou mrkev. Přisypeme mouku smíchanou s práškem do... více o Afrika řezy
Postup na piškot: všechny suroviny smícháme dohladka a vylijeme do vymazané a vysypané formy. Postup na krém: želatinu namočíme do studené... více o Tvarohový dort Míša
Mléko dáme vařit do hrnce se silným dnem a přidáme do něj vanilkový lusk. Za stálého míchání přisypeme rýži. Mléko přivedeme do varu a... více o Malinové rizoto s vanilkou
Mouku dáme do mísy s 20 g cukru a máslem. Hnětačem spojíme nebo ručně prohněteme na hladké těsto. Troubu předehřejeme na 180 °C. Těsto... více o Křehký koláč s kaštanovo-tvarohovou náplní
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.