Krkovice na šlehačce
Nakrájejte a připravte si všechny ingredience. Vymažte si mísu olejem a skládejte na sebe rovnoměrně všechny ingredience. Každou vrstvu... více o Krkovice na šlehačce
Nakrájejte a připravte si všechny ingredience. Vymažte si mísu olejem a skládejte na sebe rovnoměrně všechny ingredience. Každou vrstvu... více o Krkovice na šlehačce
Ze všeho nejdříve rozklepeme plátky krkovičky na slabší plátky a zamotáme je do ruličky (každou zvlášť). Do vyšší sklenice nalijeme tequillu... více o Opilé krkovičky
Krkovici vložíme do zapékací mísy, pekáčku s víkem či remosky. Osolíme, opepříme, ze všech stran pomažeme česnekem, zasypeme bazalkou,... více o Pečená krkovice v česnekové krustě
Plátky z krkovičky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na takto připravené maso položíme plátek anglické slaniny, trochu čalamády a... více o Maso s čalamádou
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, např. grilovací koření, česnek apod. Listové těsto rozválíme,... více o Vepřové plátky v listovém těstě
Smícháme všechny ingredience a naklepané maso do směsi na 24 hodin ponoříme. Potom jen obalíme ve strouhance a na předehřátém oleji pomalu... více o Maso v jogurtu
Maso naklepeme, okořeníme a postupně naklademe zbytek surovin. Položíme na vymazaný pečicí papír, který zabalíme do tvaru měšce a svážeme... více o Starostův měšec
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme, vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75 minut při teplotě 220... více o Krkovička na smetaně
Plátky masa po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným nebo rozetřeným česnekem. Dno pekáčku posypeme pokrájenou cibulí... více o Česneková krkovička na houbách
Plátky krkovičky naklepeme, opepříme, osolíme a z obou stran opečeme na oleji. Vyjmeme ji a na výpeku opečeme na kostičky nakrájenou šunku a... více o Zapečená krkovička II.
Krkovici opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané zelí rychle... více o Ovíněné zelí
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na plátky rozkrájíme i krkovičku. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Pekáč z... více o Aladinův hrnec
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa. Necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké,... více o Zelí mlsných Řeků
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso vedle sebe (pekáček by měl... více o Krkovice na pivě
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a celou směs důkladně... více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Maso naklepeme, osolíme bylinkovou solí, opepříme a namažeme kremžskou hořčicí. Položíme slabý plátek krkovice nebo anglické slaniny.... více o Vepřová krkovice zabalená jako ptáček
Krkovici omyjeme,naklepeme,lehce osolíme,opepříme a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Opečeme zprudka z obou stran. Mezi tím oloupeme... více o šťavňatá krkovička
Vepřové řízky naklepeme, okořeníme česnekovou solí a obalíme v hladké mouce. Syrové brambory oloupeme, nastrouháme, okořeníme, smícháme s... více o Pivovarský řízek
Z uvedených surovin připravíme těstíčko, ve kterém obalíme naklepané a naříznuté (aby se nekroutily) plátky krkovičky. Pomalu smažíme v... více o Krkovička v bramborákovém těstě
Z vejce, mouky a strouhanky připravíme těstíčko. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, slabě potřeme hořčicí, položíme plátek sýra, opět slabě... více o Trojité řízky
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme... více o Zapékaná krkovice
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici. Ingredience dobře promícháme a pak v ní pečlivě... více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu
Vepřové výpečky: Maso nakrájíme na větší kostky (asi 3 cm), osolíme, opepříme, pokmínujeme, potřeme česnekem. Cibuli nakrájíme na plátky a... více o Vepřové výpečky s červeným zelím
Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli žampiony. Tuto směs dáme... více o Bohaté řízky
Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a pokmínujeme. V hrnci si rozpálíme olej a vložíme do něj na kostky nakrájenou cibuli, kterou... více o Vepřová krkovice na tmavém pivu
Plátky vepřové krkovice tence naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme je ve směsi strouhanky smíchané s nastrouhaným tvrdým... více o Obrácené řízky
Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme).... více o Náchodská krkovička
Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš) a proházíme v troše mouky. Nakrájíme si cibuli. Na rozpáleném sádle (popř.... více o Pravý segedínský guláš
Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi 35 minut ve vlastní... více o Staročeské kostky
Marináda na 2–3 krkovice: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 lžíce hořčice, 1 dl piva (desítka, dvanáctka je moc hořká), petržel, sůl, pepř.... více o Krkovice v pivu podle Terči
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.