Nakrájejte a připravte si všechny ingredience.
Vymažte si mísu olejem a skládejte na sebe rovnoměrně všechny ingredience. Každou vrstvu...
více o Krkovice na šlehačce
Ze všeho nejdříve rozklepeme plátky krkovičky na slabší plátky a zamotáme je do ruličky (každou zvlášť). Do vyšší sklenice nalijeme tequillu...
více o Opilé krkovičky
Krkovici vložíme do zapékací mísy, pekáčku s víkem či remosky. Osolíme, opepříme, ze všech stran pomažeme česnekem, zasypeme bazalkou,...
více o Pečená krkovice v česnekové krustě
Plátky z krkovičky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na takto připravené maso položíme plátek anglické slaniny, trochu čalamády a...
více o Maso s čalamádou
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, např. grilovací koření, česnek apod. Listové těsto rozválíme,...
více o Vepřové plátky v listovém těstě
Smícháme všechny ingredience a naklepané maso do směsi na 24 hodin ponoříme. Potom jen obalíme ve strouhance a na předehřátém oleji pomalu...
více o Maso v jogurtu
Maso naklepeme, okořeníme a postupně naklademe zbytek surovin. Položíme na vymazaný pečicí papír, který zabalíme do tvaru měšce a svážeme...
více o Starostův měšec
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme, vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75 minut při teplotě 220...
více o Krkovička na smetaně
Plátky masa po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným nebo rozetřeným česnekem. Dno pekáčku posypeme pokrájenou cibulí...
více o Česneková krkovička na houbách
Plátky krkovičky naklepeme, opepříme, osolíme a z obou stran opečeme na oleji. Vyjmeme ji a na výpeku opečeme na kostičky nakrájenou šunku a...
více o Zapečená krkovička II.
Krkovici opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané zelí rychle...
více o Ovíněné zelí
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
Na plátky rozkrájíme i krkovičku.
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky.
Pekáč z...
více o Aladinův hrnec
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa. Necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké,...
více o Zelí mlsných Řeků
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit.
Do poékáčku naskládat maso vedle sebe (pekáček by měl...
více o Krkovice na pivě
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a celou směs důkladně...
více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Maso naklepeme, osolíme bylinkovou solí, opepříme a namažeme kremžskou hořčicí. Položíme slabý plátek krkovice nebo anglické slaniny....
více o Vepřová krkovice zabalená jako ptáček
Krkovici omyjeme,naklepeme,lehce osolíme,opepříme a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Opečeme zprudka z obou stran.
Mezi tím oloupeme...
více o šťavňatá krkovička
Z uvedených surovin připravíme těstíčko, ve kterém obalíme naklepané a naříznuté (aby se nekroutily) plátky krkovičky. Pomalu smažíme v...
více o Krkovička v bramborákovém těstě
Z vejce, mouky a strouhanky připravíme těstíčko.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, slabě potřeme hořčicí, položíme plátek sýra, opět slabě...
více o Trojité řízky
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme...
více o Zapékaná krkovice
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici.
Ingredience dobře promícháme a pak v ní pečlivě...
více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu
Vepřové výpečky:
Maso nakrájíme na větší kostky (asi 3 cm), osolíme, opepříme, pokmínujeme, potřeme česnekem. Cibuli nakrájíme na plátky a...
více o Vepřové výpečky s červeným zelím
Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli žampiony.
Tuto směs dáme...
více o Bohaté řízky
Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a pokmínujeme.
V hrnci si rozpálíme olej a vložíme do něj na kostky nakrájenou cibuli, kterou...
více o Vepřová krkovice na tmavém pivu
Plátky vepřové krkovice tence naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Obalíme je ve směsi strouhanky smíchané s nastrouhaným tvrdým...
více o Obrácené řízky
Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme)....
více o Náchodská krkovička
Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš) a proházíme v troše mouky. Nakrájíme si cibuli.
Na rozpáleném sádle (popř....
více o Pravý segedínský guláš
Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi 35 minut ve vlastní...
více o Staročeské kostky
Marináda na 2–3 krkovice: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 lžíce hořčice, 1 dl piva (desítka, dvanáctka je moc hořká), petržel, sůl, pepř....
více o Krkovice v pivu podle Terči