Luxusní vepřový jazýček s domácím…
Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Potom jazyky vyndáme a necháme... více o Luxusní vepřový jazýček s domácím knedlíčkem
Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Potom jazyky vyndáme a necháme... více o Luxusní vepřový jazýček s domácím knedlíčkem
Všechny ingredience zamícháme dohromady až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hladké mouce pak válíme placky silné asi 3 mm, z nichž... více o Jihočeské zelňáky
Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze jazyky vyndáme a necháme... více o Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem
Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kolečka nakrájené párky, osmahneme, přidáme nadrobno nakrájené brambory, zalijeme mlékem,... více o Polévka podle maminky
Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží (nejlépe kuřecí) jatýrka. Orestujeme, přidáme kmín, pepř,... více o Bramborový guláš Václav
Kromě bílků z vajíček vše pomeleme na masovém mlýnku. Na závěr bílky nakrájíme najemno, přidáme k pomazánce a dosolíme podle chuti.... více o Škvarková pomazánka
Dáme vařit vodu na těstoviny – na 1/2 kg těstovin asi pět litrů vody. Vodu osolíme a když přijde k varu, přisypeme těstoviny. Zamícháme, aby... více o Sojové šunkofleky
Cizrnu přes noc (asi na 10 hodin) namočíme. Poté ji uvaříme v nesolené vodě dokřupava. Trvá to asi 45 minut, v posledních 15 minutách... více o Staročeská cizrna
Plecko a 2/3 bůčku zalijeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl, divoké koření a vaříme téměř doměkka. Maso musí zůstat růžové. Zbylou 1... více o Zavařovaná domácí paštika
Nejdříve si připravíme kvásek z droždí, trochy mléka a cukru. V misce si spojíme žloutky a mléko. Do zadělávací mísy si nasypeme mouku,... více o Plzeňské rozpeky
Houby namočíme, uvaříme a nakrájíme. Housky pokrájíme a necháme v mléce rozmočit. Do houskové kašičky zamícháme cibulku zpěněnou na tuku a... více o Hubník
Cibuli nakrájet na drobno. Slaninu nakrájet na větší kousky. Maso také nakrájet, na kostičky 1-2 cm. Do hrnce dát sádlo a zahřát. Pak přidat... více o Vepřový guláš na slanině
Nejprve si připravíme kvásek. Do mísy rozdrobíme droždí a společně s cukrem utřeme do pěny. Přilijeme několik lžic vlažného mléka a... více o Škvarkové placky
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme... více o Kapustový prívarok podle mě
Ledvinky rozpůlíme, vykrájíme močovody, nakrájíme na plátky, omyjeme studenou vodou a namočíme na 2–24 hodin do mléka. Následně ledvinky... více o Ledvinky s houbami
Ingredience smícháme do pekárny a pečeme na program „Sweet“, nebo na 1. program základní. Rozinky a mandle je dobré ještě před použitím... více o Mazanec do domácí pekárny
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou klobásu a dále restujeme. Odstavíme a do tuku vmícháme papriku a necháme rozpustit.... více o Zelná polévka
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.