Bučánek
Pečený bůček potřeme paprikou, česnekem a grilovacím kořením. Zabalíme do alobalu a dáme do ledničky.... více o Bučánek
Pečený bůček potřeme paprikou, česnekem a grilovacím kořením. Zabalíme do alobalu a dáme do ledničky.... více o Bučánek
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme... více o Křupavý bůček
Vepřové maso nahrubo nameleme a smícháme s kořením a mletým hovězím masem. Do správné konzistence naředíme světlým pivem. Plníme do střívek... více o Klobásy od Martiny
Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. Naplníme nakrájeným uzeným bůčkem a... více o Bůček dva v jednom
Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř, bobkový list a... více o Nakládaný bůček pivního experta
Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3×3 cm, osolíme, opepříme a vetřeme drcený kmín. Necháme odležet. Těstíčko: z piva, hladké mouky a... více o Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Vepřové maso pomeleme – půlka nahrubo (šajba 10–12) a půlka najemno (šajba 4), hovězí pomeleme najemno, nejlépe dvakrát. Maso se nasolí (na... více o Domácí klobásy
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě teplý bůček potřeme pikantní směsí,... více o Studený pikantní bůček
Z masa odkrojíme kůži a rozkrájíme na kostičky zhruba 1x1 cm. Vložíme do papiňáku, osolíme, okořeníme vegetou a zalijeme vodou. Na mírném... více o Maso na chleba
Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky. Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme... více o Bůček na čínský způsob
Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme nakrájenou mrkev,... více o Džuveč v tlakovém hrnci
Na 2 lžících sádla zlehka osmahněte najemno nakrájenou velkou cibuli. Vložte 400 g prorostlého vepřového masa nakrájeného na kostky, osolte... více o Výborný segedinský guláš
Králíka nebo porce z něj očistíme a prosypeme poměrně hodně česnekovou solí a pro zvýraznění chuti Piri Piri kořením (tím méně, je ostré).... více o Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Bůček uvaříme v minimálním množství vody, do kterého přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín a trochu koření na paštiku. Připravíme... více o Játrová paštika
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením.... více o Andělské zvony
Plecko a 2/3 bůčku zalijeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl, divoké koření a vaříme téměř doměkka. Maso musí zůstat růžové. Zbylou 1... více o Zavařovaná domácí paštika
Prorostlý bůček nakrájíme na menší kostky, dvakrát rozemeleme, hodně osolíme, rukama důkladně zpracujeme a necháme do druhého dne v chladu... více o Řízky Astra
Maso a játra nakrájíme na nudličky. Do zapékací mísy dáme sádlo, cibuli nakrájenou na kostičky, česnek na plátky, přidáme maso a játra,... více o Zabijačkový guláš bez zabijačky
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibulí, třeným česnekem, pepřem a... více o Jednoduché plněné zelné listy
1. varianta: Do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve obalíme ve... více o Obrácené mleté řízečky
Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze zbylých surovin. Po... více o Bůček pořádného chlapa
V kastrůlku necháme rozehřát panensky olivový olej. Zpěníme na něm cibulku, přidáme mrkev s celerem. Potom mleté hovězí a vepřové maso. Vše... více o Sugo Bolognese
Bůček nakrájíme na plátky a naklepeme. 4 vejce promícháme se solí, pepřem a jemně strouhaným česnekem. Každý plátek bůčku namočíme do... více o Řízek z bůčku pro správné chlapy
Brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle (na kaši) nebo rozmixujeme robotem, vodu nesléváme! Ve velké míse do brambor rozklepneme... více o Chudé placky mojí babičky
Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím, kolečky klobásky a... více o Skřivánci na niti
Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe... více o Bůček pečený na zelí
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku... více o Nakládaný bůček
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme nadrobno pokrájené... více o Nadívaný vepřový bůček
Všechny suroviny smícháme dohromady. Uděláme placičky a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 10 minut. Podáváme s topinkou.... více o Tvarůžková bomba
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleněné nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem a necháme do druhého... více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené čerstvé zelí, ztlumíme... více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu. Pak... více o Bůčková roláda VII.
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.