Nakrájíme si cibuli a dáme ji na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Chvilku necháme smažit.
Potom přidáme salám a česnek (1–2 stroužky). Česnek je nakrájený na tenké plátky. Chvíli necháme smažit a stále mícháme. Poté přidáme špetku bazalky a oregana. Osolíme a mícháme. Přidáme rajčatovou konzervu nebo protlak a zamícháme. Vlijeme smetanu. Znovu zamícháme a necháme chvíli povařit. Směs nalijeme na těstoviny a posypeme nastrouhaným parmazánem.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě