Nakrájíme si cibuli a dáme ji na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Chvilku necháme smažit.
Potom přidáme salám a česnek (1–2 stroužky). Česnek je nakrájený na tenké plátky. Chvíli necháme smažit a stále mícháme. Poté přidáme špetku bazalky a oregana. Osolíme a mícháme. Přidáme rajčatovou konzervu nebo protlak a zamícháme. Vlijeme smetanu. Znovu zamícháme a necháme chvíli povařit. Směs nalijeme na těstoviny a posypeme nastrouhaným parmazánem.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček