Křídla očistíme, nasolíme a dáme péct na olejem vymaštěný plech. Pečeme doměkka, zhruba 10 minut před dopečením je vyndáme z trouby a naneseme na ně lžičkou připravenou kašičku z uvedených ingrediencí. Křídla vrátíme do trouby a kašičku na nich necháme zatáhnout (ztuhnout). Pak je opět vyndáme, mašlovačku namočíme do výpeku (oleje) a potřeme povrch křidélek tukem. Vrátíme do trouby a dopečeme dozlatova.
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem nebo čerstvou zeleninou.
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky