Křídla očistíme, nasolíme a dáme péct na olejem vymaštěný plech. Pečeme doměkka, zhruba 10 minut před dopečením je vyndáme z trouby a naneseme na ně lžičkou připravenou kašičku z uvedených ingrediencí. Křídla vrátíme do trouby a kašičku na nich necháme zatáhnout (ztuhnout). Pak je opět vyndáme, mašlovačku namočíme do výpeku (oleje) a potřeme povrch křidélek tukem. Vrátíme do trouby a dopečeme dozlatova.
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem nebo čerstvou zeleninou.
Z bílků ušleháme sníh. Nastrouhanou cuketu smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, dle chuti můžeme přidat i další …
více o Zapečená cuketa s uzeninou
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno