Křídla očistíme, nasolíme a dáme péct na olejem vymaštěný plech. Pečeme doměkka, zhruba 10 minut před dopečením je vyndáme z trouby a naneseme na ně lžičkou připravenou kašičku z uvedených ingrediencí. Křídla vrátíme do trouby a kašičku na nich necháme zatáhnout (ztuhnout). Pak je opět vyndáme, mašlovačku namočíme do výpeku (oleje) a potřeme povrch křidélek tukem. Vrátíme do trouby a dopečeme dozlatova.
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem nebo čerstvou zeleninou.
Celá vejce šleháme s cukrem ve vodní lázni asi 5 minut. Poté směs odstavíme a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme…
více o Kakaová roláda s jahodami
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou