Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohněteme. Kvádr fety podélně rozkrojíme na dvě části. Z poloviny směsi vytvoříme bochník, delší než oba kousky fety položené v řadě za sebou. Bochník trošku připlacatíme, doprostřed položíme fetu a na to druhou část směsi. Několikrát tuto vytvořenou rolku na prkénku otáčíme, aby se dvě půlky zasa pěkně spojily a feta byla pěkně uprostřed. Přendáme do zapékací mísy a pečeme asi 1,5 hodiny při 200 stupních.
kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli…
více o Kachna pecena s kralikem
Na velmi malé kostičky nakrájíme šunkový salám, cibuli a vejce uvařená na tvrdo. Přidáme tavený sýr, majolku a hořčici…
více o Dobrá pomazánka na chlebíčky
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta