Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohněteme. Kvádr fety podélně rozkrojíme na dvě části. Z poloviny směsi vytvoříme bochník, delší než oba kousky fety položené v řadě za sebou. Bochník trošku připlacatíme, doprostřed položíme fetu a na to druhou část směsi. Několikrát tuto vytvořenou rolku na prkénku otáčíme, aby se dvě půlky zasa pěkně spojily a feta byla pěkně uprostřed. Přendáme do zapékací mísy a pečeme asi 1,5 hodiny při 200 stupních.
Napřed si uděláme náplň. Třeme máslo s cukrem, žloutkem a vanilkovým cukrem a postupně přidáváme rum podle chuti. Když…
více o Ořechové kuličky – nepečené
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek…
více o Kapustový prívarok podle mě