Všechny ingredience smícháme a natřeme (stěrkou) na pečicí papíry na 2 plechy. Pečeme 8–10 minut na 180 °C. Necháme vychladnout a opatrně stáhneme papír.
Rozkrojíme na poloviny a všechny 4 díly potřeme krémem. Krém připravíme tak, že vyšleháme 200 g másla a přidáme 260 g kondenzovaného mléka (salka). Složíme na sebe, povrch posypeme směsí z mletých ořechů, kakaa a mletého cukru. Dáme do ledničky trochu ztuhnout.
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu